Мало стапче со алги

35 ден

Целосно природни и лесно дигестивни, овие Cerea стапчиња со алги се здрави бидејки се на растително потекло од алги, како и со низок процент на масти. Во составот имаат и скроб од компир што ги прави соодветни за кучиња со алергии.

Категорија: Ознаки: , , , ,