Маслиново дрво мало

700 ден

Маслиновото дрво е од голем бенефит за кучињата, прво е природна дентална нега и хигиена на забите. Исто така дава одлична поддршка на нивниот систем за имунитет и мозокот. И секако, е одлична занимација за подолго време да си игра.

150-200гр