Машки килоти

960 ден

Килоти кои се приспособуваат по ширина и може да се користат со или без улошки.

Се користат за било каква инфекција или за заштита

Се перат во машина на 30 степени.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,