Медуза

185 ден

  • неонска декорација со светли неонски бои
  • светат во темна просторија
  • се прикачува на подот на аквариумот и декорацијата плови
  • без токсични материјали
  • безбедно за рибите во водата
  • за најдобар ефект се препорачува водна пумпа и лед сијалица
Категорија: Ознаки: , , , ,