Мека четка 2во1

650 ден

Мулти-функционална четка која е супер мека и дава одлични резултати благодарение на флексибилните запци. Така добиваме одлично исчешлано крзно без многу напор или одвоено време.

Се препорачува редовно одржување на хигиената и чистење на четката.