Метален поводник Rondo – црвена

720 ден 360 ден

Комбинација на метал и кожа која се смета дека е најдолготрајна кај голем број на кучиња, без разлика на големината. Кожата е мека и е обезбедена со метални нитни.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,