Микро тренер микс

350 ден

Не постои трик кој твоето куче нема да го направи за да добие една грицка од овие омилени микро грицки. Тие се баш совршена големина за дресура за било која големина на куче со неодолива арома, вкус и текстура за да кажат “Те сакам!”.

Исто така се соодветни и за мали кутриња.

200gr