Мини коски со дивеч

200 ден

Награди го твоето куче и поттикни го да учи нови трикови со овие вкусни грицки со дивеч кои сигурно ќе ги обожава! Овие меки закуски кои се јадат во едно залче и се без додадени шеќери.

200 gr

Категорија: Ознаки: , , ,