Мини коски со месо

80 ден 30 ден

100% природни коски со Шпанско потекло, внимателно и природно обработени со цел да им се задржат природните својства. Се што може кучето да најде во природата со сите состојки и придобивки се наоѓаат во еден проивод.

Наградете го вашиот миленик со коска богата со месо, одлична награда за вашиот најдобар пријател. Ние ви гарантираме 100% природност на нашите коски со богат вкус и мирис, вклучувајќи ги сите придобивки, дентална хигиена, природен извор на калциум  и здрава закуска.

Коската со месо доаѓа во повеќе форми и големини за задоволување на потребите на различни раси на кучиња и во различни возрасти.

Се препорачува достапност на свежа вода во секое време.

Категорија: Ознаки: , ,