Мини коски со јагнешко

200 ден

Сега може без грижа на совест да го наградиш твоето милениче со овие вкусни мини коски во вкус на јагнешко. Бидејки се лесно догестивни и во мала големина па затоа се совршени за дресура. Без додадени шеќери.

200 gr

Категорија: Ознаки: , , ,