Мини микс 500гр

450 ден

Мини микс е новото омилено на твоето куче, направено од од повеќе вкусни грицки со мешан вкус од кокошка, јагне и лосос.Секогаш имајте крај себе за тренинг или едноставно од што се вкусни.

 

Категорија: Ознаки: , , ,