Наочари Plaid

560 ден660 ден

Супер штосни ретро наочари кои ќе го “кренат” стилот на твоето милениче на ново ниво! Никој нема да може да Ве игнорира без разлика каде се наоѓате заедно. Сликите заеднички повеќе нема да бидат исти, а Вие ќе имате повеќе забава.

Со додадено ластиче за да ги држи на глава. Достапно во две големини.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,