Новогодишен капкејк за маче

Новогодишната трпеза не е комплетна без нешто благо, нели се согласувате? Затоа ние Ви спремивме и Новогодишни торти кои ги спремаме само во деновите на оние магични денови кога сите сме дома и споделуваме поклони и поминуваме повеќе време со фамилијата!

Овoој новогодишен капкејк е декориран со новогодишни декорации и специјални грицки за празниците! Идеален поклон за твоето милениче или миленичето на твоите пријатели.

  • Нашите рецепти се проверени и со дозвола од Агенцијата за Храна и Ветеринарство (АХВ)
  • Новогодишните торти се достапни само во одредени денови за нарачка (објавени од Луна Пет)
  • Тортата се подигнува од дуќан и не може да се прати по карго.
Категорија: Ознаки: , , , ,