Новогодишни грицки The Gift of Giving

750 ден

Немаш идеа што да му поклониш на твето милениче под елка? Празниците секогаш носат прекрасни изненадувања, па затоа и вреди да се прослават.

Сега за овие празници имаме омилените грицки ама сега во новогодишно пакување кое идеално се вклопува под елката. Кое пакетче ќе го одбереш ти за твоето кученце?

350gr

*Лимитирана количина

 

 

Ресет