Ножици за груминг Luxe

700 ден

Метални ножици за груминг на кучиња. Се препорачува редовна хигиена на алатките за груминг за да се избегнат алергии или проблеми со кожата. Препорачливо е претходно искуство за користење, остри се за употреба.