Мали ножици за нокти

400 ден

Мали ножички за нокти за кучиња, кои се лесни за користење. Овој модел се препорачува за оние со кучиња со мала раса или пак како први ножички за малите кутриња. Заоблената страна на ножиците помага да се фати подобар агол на ноктот на кучето.

Исто така се соодветни и за возрасни мачки со мал раст или пак за мали мачиња.

После користење на опремата се препорачува дезинфекција и чистење за да се спречи развивање на бактерии и нечистотии.

Димензии: 8cm