Ограда Denver

6,900 ден

Платнена ограда за миленици која може да се користи како место за спиење или пак мало катче додека кутрињата се мали. Има голем мрежест простор за кислород и две страни може целосно да се отворат за да може да се шета. Со мрежа може да се затвори од сите 4 страни како и од горниот дел.

Во случај ако не се користи може да се спакува и да се носи преку рамо.

Соодветно за патување со брод, воз или друго превозно сретство.

Димензии: 91x61x58 cm