Околувратник Aalborg црно

1,480 ден1,570 ден

Колекцијата AALBORG е ново ниво на високо квалитетна кожа. Поради нов тип на технологија применета со апликација на масло издржува голем напон, што го прави идеално ремче за оние кучиња кои се спортски активни. Но, секако истовремено имаат нежни линии кои може да се вклопат во секојдневниот живот на оние кои обожуваат едноставност и квалитет. Иако е високо издржливо, кожата е прилично мека и не го оштетува крзното на милениците бидејќи  е многу удобно за носење. Додаден е привезок исто од кожа со стилизиран симбол на домородците Американци кое има за цел да потсети за животинското потекло на кожата.

Забелешка: Бојата може да се истрие или избледи.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,