Околувратник Aalborg Soul црно

1.240 ден

Тешко е да објасниш некому кој нема куче колкава е таа љубов која ја имаме ние сопствениците према кучињата и колку само ни го прават животот поубав! Ние во HUNTER знаеме од искуство колку сме поврзани со нив, па тие ни ја полнат душата со радост, не смеат и не прават среќни. Во еден момент сме насекирани за нив па потоа ненадејно горди што не слушаат и прават некое добро дело.

Кога ќе ги собереш сите овие емоции на куп, сите тие се ставени во овие прекрасни AALBORG SOUL ремчиња, направени рачно до совршенство во Германија. Прекрасната порака која ја покажуваат е дека нашите миленици се сакани. Затоа ова е совршено ремче за тебе или пак ако сакаш да поклониш некому насмевка!

Забелешка: Бојата може да се истрие или избледи.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,