Околувратник Boreal беж

1,200 ден1,400 ден

Околувратник од колекцијата Boreal кој е изработен од вештачка мека кожа и додадени циркончиња за прекрасен изглед. Краевите се шиени за максимална безбедност. Може да се комплетира со останатите Boreal аксесоари. Прицврстено со титаниумски нитни.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,