Околувратник Python Gold cat

1,100 ден

Околувратник со шара на питон во златна боја, со чувство како вистинска кожа. Краевите се со беж  гума за да се спречи оштетување или непријатности при држење. Прицврстено со титаниумски нитни. Прицврстено со титаниумски нитни. Со еластичен дел за поголема безбедност и ѕвонче.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,