Околувратник Stardust Champagne

950 ден1,150 ден

Околувратник од колекцијата Stardust во црна боја кое светка на сите страни во златна боја!  Краевите се со гума за да се спречи оштетување и секако да се комплетира со останатите аксесоари од Stardust колекцијата.. Прицврстено со титаниумски нитни.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,