Околувратник Swiss

3,580 ден4,840 ден

Често копирани, ама никогаш исти. Оригиналните SWISS крстови се класичен пример за par excellence на HUNTER. Ниту еден друг производ од Билефелд фабриката е толку тесно поврзан како што е SWISS колекцијата со швајцарската јака. Изработени декади наназад од мастер кожар  и основач на компанијата Rolf Trautwein и од тогаш воопшто ја нема изгубено својата популарност. Едноставниот и привлечен дизајн зборува сам за себе. Како и уникатната прецизна изработка. Секој крст е поединечно порабен и шиен со дополнително засилување. SWISS околувратникот не само што е впечатлив туку е и навистина удобен за носење. Благодарение на меката говедска кожа која нежно легнува на вратот на кучињата.

Единствена рачна изработка “Made in Germany” со фанови низ целиот свет.

Забелешка: Нашите производи од кожа се изработени со многу нежна постапка. Со кожа која е обоена, може да има мала дисколорација. Се препорачува редовно одржување да се задржи квалитетот со крема/ масло за кожа.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , , ,