Околувратник Tiny Petit розево

1.120 ден1.180 ден

TINY PETIT колекцијата е наменета за нашите најмали пријателчиња. Изработена и произведена од искусните специјалисти го Германија за да ги задоволи барањата на малите раси на кучиња.  Меката говедска напа кожа не само што е мека и еластична, туку е навистина издржлива и лесна за одржување. Благодарение на внимателниот процес на боење кожата ги задржува сите квалитети и се добива сјај на бојата. Сите метални аксесоари се согласни со големината на ремчето.

Единствена рачна изработка “Made in Germany” со фанови низ целиот свет.

Забелешка: Нашите производи од кожа се изработени со многу нежна постапка. Со кожа која е обоена, може да има мала дисколорација. Се препорачува редовно одржување да се задржи квалитетот со крема/ масло за кожа.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,