Памперс со јаглен

460 ден990 ден

Памперс кој се поставува на било која површина на која кучињата се тренираат да вршат нужда.

Нема повеќе жолти дамки и флеки на подот, ниту пак ширење на лоша миризба низ домот.  Супер- абсорбирачки со додадени полимери и не ја задржува лошата миризба.

Димензии: 57×54 cm

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,