Памперс Newspaper

20 ден1,200 ден

Super Nappy памперсите се одлична алатка за тренирање на Вашите миленици. Новата колекција на памперси Newspaper е интересно не само за кучето, туку и стои интересно во домот.

Со супер- апсорбирачка моќ за да не се прелива урината надвор од памперсот и да не претекува со засилен краен дел на памперсот. Не шири непријатна миризба.

Димензии: 57х54 см

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,