Парфем Essence Balloon

1,600 ден

Лесен парфем со овошни ноти кој ќе Ве понесе, баш како на балон!

Во стаклено пакување, 100мл.

  • Комбинациите на мирисните ноти на Essenza Ferribiella не се тестирани на животни.
  • Основата на овие парфеми е базирана на природните мириси на милениците.
  • Не го мрсат ниту мократ крзното
  • Наменети се да се користат на нивното крзно без да се оштети кожата или квалитетот на длаката.
  • Ако се користат соодветно, нема да сметаат на миленикот ниту пак да го нарушат нивниот природен мирис. Тие се чувствуваат удобно бидејќи се основани на природни мириси.

 

 

Категорија: , Ознаки: , , ,