Овошен спреј мирис Mystik

330 ден

Сите сакаме свежи и овошни мириси, па затоа сме сигурни дека овие мирисни спрејчиња ќе Ви бидат едни од омилените.
Спреј кој е соодветен за почесто користење со освежителен мирис и ги неутрализира непријатните мириси.

Се препорачува да го прскате најмалку 20 цм од крзното на миленичето. Само за екстерна употреба. Да не се користи во близина на очи или уши.

120 ml

Категорија: Ознаки: , , ,