Паста за кучиња

350 ден

Една долга грицка која ќе му одземе многу време на твоето крзнено пријателче- тоа е оваа Doggy Pasta! Овие тенки парчиња месо се особено добри за мала раса и може лесно да се поделат на повеќе делови. Твоето куче сигурно ќе го обожава богатиот вкус на свинско месо!

60гр

 

Категорија: Ознаки: , , , ,