Перница за на отворено Ribe сива

4.960 ден8.060 ден

Нема ништо поубаво од тоа да го завршиш денот на тераса заедно со твоето милениче, нели? Благодарение на високо издржливиот материјал кој не пропушта вода и е специјално направен за да биде поставен во надворешни услови може слободно да го поставите на тераса, во куќичка надвор или пак во двор. Ништо не може да го уништи материјалот на новата линија RIBE. Ако ти се допаѓа да кампуваш или да поминеш повеќе време со твоето милениче на отворено, верувај дека комфорот ќе биде исто како и во домот, ова е перница на која кучето може да се релаксира и одмори. Одржувањето воопшто нема да претставува проблем: само ја вадиш надворешната навллака и ја переш во машина на 30 °C. Кога веќе оваа перница нема да Ви е потребна во дворот само складирајте ја на суво место за да биде спремна до наредната прилика.

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,