Перница Hamster

2.800 ден

Новата Hamster Collection  е едноставно преслатка и не може да и одолеете! Целата колекција е мека и штосна, конкретно оваа перница може да се користи како перница за спиење, плишана играчка или едноставно како украс по дома!

Како и да сакате, ова ново перниче ќе Ви биде омилено нешто во домот.

Димензии: 50х40 см

Ги видовте и другите аксесоари од Hamster Collection?

Категорија: Ознаки: , ,