Перничка од коноп

2,666 ден 1,333 ден

Перница наменета за средна и голема раса на кучиња, направена од коноп која не прима влакна или прашина. Од страната има патент за лесно и брзо одржување на хигиена.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , ,