Пилешки прсти

350 ден

Богатство од вкусови за твоето куче со природните закуски на Антос, со пилешки прсти. Богати со протеини, внимателно дехидрирани со цел да се зачува природниот мирис и да бидат здрави за јадење. Крцкави и вкусни!

200гр

Категорија: Ознаки: , , ,