Пилешки Poulettes

260 ден

Линија на грицки од Антос со премиум состојќи. Составени од најдоброто пилешко месо, пилешки џигер и месо од патка. Здрави, квалитетни и нутритивни закуски за кучиња.

Poulettes  се во форма на копанчиња.

Категорија: Ознаки: , , , , ,