Платнена торба Doggy Bag

400 ден

Дали ќе ја користите оваа стилска торба направена од природни материјали за Ваши потреби, или пак ќе биде уште една работа која кучето целосно ќе ја преземе од тебе, ќе покаже времето. Но едно нешто е сигурно, со оваа торба ќе бидете забележани и ќе шетате како горд сопственик на куче па дури и може да започнете муабет со повеќе сопственици и ќе запознаете нови луѓе. Оваа торба секогаш ќе биде при рака за да пренесете нешто од точка А до точка В, може да биде нешто од супермаркет или некое изненадување за твоето милениче.

Се препорачува рачно перење.

Димензии:  38 x 41 cm