Платнен појас Kura

340 ден470 ден

Платнен безбедносен појас за во кола за кучиња. Едната страна е за клиперот на појасот, а другата страна има метална кука на која се прикачува на кучето. Должината на појасот може да се подеси согласно потребната должина, се додека кучето не може да дојде до предните седишта.

Кога кучето се вози во кола со појасот секогаш треба да носи градник, никогаш околувратник за да се спречат повреди при возење или незгода.

Во црна боја, достапно во повеќе големини.

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,