Плитко тањирче Moulins црно

550 ден

Тањирчето од меламин MOULINS е совшен модел за сите мачиња! Благодарение на специјализираната форма без длабочина, нивните мустаќи нема да бидат свиткани додека јадат што е навистина пријатно искуство за нив. Со малите вдлабнатини се спречува истурање на храната надвор од тањирчето и е многу едноставно за чистење. Со додадени гумички на долниот дел за да се спречи лизгање на рамна површина.

Димензии: 200мл

 

Категорија: Ознаки: , , , ,