Плишана змија за на рака XXL

890 ден

Мека плишана играчка со која Вие и Вашето куче може да си играте! Ставете ја играчката на рака и може да имитирате глас, движење или свирка која го поттикнува Вашето куче да си игра со Вас. Така секогаш ќе може да имате заеднички активности и да го исполните денот со игра и смеење.

Димензии: 110 см

Големина на рака- универзална

Категорија: Ознаки: , , , , ,