Плиш играчка Long Necks

440 ден

Микс на плишана играчка и цврста поради што и се вика long necks, нели? Во делот кај вратот е прилично издржлива што ја прави супер за големи кучиња кои сакаат да си ги шетаат своите играчки.

Со свирка .

30см

Категорија: