Поводник Art Leather- бела

670 ден 335 ден

Колекцијата Art Leather на Karlie е специјално наменета за мала и средна раса на кучиња со нежни бои и дизајни. Поводникот е компатибилен со останатите производи во Art Leather колекцијата.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , ,