Поводник Boreal петрол

1,300 ден

Околувратник од колекцијата Boreal кој е изработен од вештачка мека кожа и додадени циркончиња за прекрасен изглед. Краевите се шиени за максимална безбедност. Може да се комплетира со останатите Boreal аксесоари. Прицврстено со титаниумски нитни.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

Должина: 120 х 1.5 см

 

Категорија: Ознаки: , , ,