Поводник Convenience Reflect ѕвезди

1.600 ден

Дали има нешто што овој поводник не може да го направи? CONVENIENCE REFLECT ги комбинира модните трендови со прагматична спортска практичност. На кратко: се истакнува, изгледа кул со принтовите, добива поени со лесно одржување, лесен материјал, рефлектирачко на светлина од кола, точак и слично. Со додаден мек дел кај рачката за Ваша удобност. Дури и во услови на слаба видливост ќе може да бидете видени на патот.

Иновативниот поводник е лесен, направено од издржлив материјал (термо-пластична гума) и не пропушта вода. Лесно е за одржување, само помини со влажна крпа и е одма како новo. Со CONVENIENCE REFLECT  ноќта навистина станува ден дури и во слаба видливост ќе може да бидете видливи на патот.

Димензии: 15/120 цм

 

 

Категорија: Ознаки: , ,