Поводник Cub бејби зелено

370 ден

Меки и нежни бои, внимателно одбрани материјали и дизајн кој ве освојува. Сите овие елементи се наменети за најмалите секако, за светот кој штотуку треба да го запознаат.

Целата Cub колекција е само за мали кутриња или пак за кучиња со мал раст.

Едноставноста на боите и дизајнот се препознатливи елементи по кои оваа колекција се одвојува.

Должина: 120 см

Категорија: Ознаки: , , ,