Поводник Freestyle Extra Long црно

2,500 ден

Ако обичните поводници Ви претставуваат проблем, тогаш што велиш за супер долгиот Freestyle поводник кој има 180см? Лудница нели? Лесен материјал од високо издржлив материјал, воопшто не тежи или предизвикува непријатности за држење при долги прошетки.  Куката и спојките се добро зашиени и прицврстени за   максимална безбедност. Јажето е од иновативен материјал и внатрешниот дел е од полијамид за висока издржливост и за силни кучиња.  Водоотпорно е такада без грижа може да го земете со себе во секоја годишнна доба.

Должина: 180 см

 

Категорија: Ознаки: , , ,