Поводник Modern art црвено

520 ден

Лесен поводник кој е наменет за мали кутриња или мал мала раса кои не сакаат да имаат тешка и голема опрема за шетање на нив. Во нежни и елегантни бои за шармантен изглед. Со мала металка кука за да нема голема тежина и особено лесни за одржување.

Димензии: 8/110 цм
Категорија: Ознаки: , , ,