Поводник Python

1.950 ден

Поводник со шара на питон со бакарна боја, со чувство како вистинска кожа. Краевите се со црна гума за да се спречи оштетување или непријатности при држење. Прицврстено со титаниумски нитни.

Должина: 120 x 1.5 см

 

Категорија: Ознаки: , , ,