Поводник Stardust Champagne

1,500 ден

Поводник од колекцијата Stardust во црна боја кое светка со златни светки на сите страни!  Краевите се со гума за да се спречи оштетување и секако да се комплетира со останатите аксесоари од Stardust колекцијата.. Прицврстено со титаниумски нитни.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

Должина: 120 х 1.5 см

 

Категорија: Ознаки: , , , ,