Поводник Swiss

5.460 ден

Апсолутен must-have, не само ова туку и цела SWISS серија. Овие препознатливи парчиња со бели крстови се едни од најпопуларните производи на HUNTER со декади. Тоа не е изненадувачки бидејќи е комбинација од препознатлив стил заедно со единствен квалитет. Изработено со високо квалитетна напа копа, поводникот идеално “легнува” на рака. Белите форми како крст се важни елементи и го заслужуваат сето внимание кое го привлекуваат. Секој крст поединечно е рачно шиен, засилен и порабен.

Единствена рачна изработка “Made in Germany” со фанови низ целиот свет.

Забелешка: Нашите производи од кожа се изработени со многу нежна постапка. Со кожа која е обоена, може да има мала дисколорација. Се препорачува редовно одржување да се задржи квалитетот со крема/ масло за кожа.

Димензии: 1.8 x 100 cm

Категорија: , Ознаки: , , , , ,