Подлога за сушење и чистење Waterloo

950 ден

Исто како и сунѓер, подлогата Waterloo апсорбира влажност и нечистотија, односно се што е закачено на крзното или шепите и не треба да го донесе дома или пак во кола. Мекиот материјал функционира како магнет за сите нечистотии, па така ќе помогне во чистењето на твојот миленик после секоја прошетка особено на врнежливо време или пак ако твоето куче реши да се направи како прасе во кал!

Долниот дел на подлогата не пропушта вода и е направена од TRP (термопластична гума) па така подлогата нема да се мрдне од место додека твоето куче се чисти и се превртува. Дури и кога патувате може да го ставите во транспортерот или на седиштето, така ќе Ви заштети и време и нерви секако. Вие уживајте во времето поминато заедно, подлогата е тука да се погрижи за се останато.

Во црна боја.

 

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,