Подлога од песок

90 ден100 ден

Практична и лесна алтернатива наместо песок за папагали. Подлогата се поставува како картон со песок на кафезот и по потреба се менува. Со тоа имате чист и хигиенски кафез без дополнително чистење.

Подлогата со песок ги има сите потребни минерали, калциум и витамини кои им се потребни на папагалите. Кога папагалите го клукаат песокот тие го острат клунот и ноктите.

Идеално за канаринци, тигрици и останати папагали кои се чуваат во кафез.

 

Ресет